Snart gör våren entré i våra kalendrar, och med den en av årets absolut mest intensiva perioder. Blir det mycket resande för er? I det här nyhetsbrevet tipsar vi bland annat om två nya direktlinjer, en trevlig förbättring i vårt bokningsflöde och hur din tjänsteresa kan bli ännu effektivare med SAS Plus.

Trevlig läsning!


STOCKHOLM-WARSZAWA

STOCKHOLM-WARSZAWA

Glädjande nyhet! Som komplement till vår mycket uppskattade förbindelse till Warszawa från Köpenhamn, öppnar vi även en direktlinje från Stockholm i vår. Warszawa är det största resmålet från Stockholm som fram till nu inte har haft en direktförbindelse, varför detta är ett naturligt steg att ta för att tillgodose våra resenärers behov. Tidtabellen är skräddarsydd för affärsresenärer med avgångar två gånger dagligen måndag-fredag och en avgång på söndagar. Premiärflyget avgår fredag 1 maj.


UPPTÄCK BARDUFOSS

UPPTÄCK BARDUFOSS

Sedan 1 februari flyger vi återigen direkt från Oslo till natursköna Bardufoss i Nordnorge – upp till fyra gånger per dag: morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll. Och när ni landat öppnar sig en värld av storslagna naturupplevelser, norrsken, skidåkning, cykling, vandring, fiske och ön Senja som brukar kallas ”Norge i miniatyr”. Kanske något för nästa kick-off?

LÄS MER
RES EXTRA BEKVÄMT I SAS PLUS

RES EXTRA BEKVÄMT I SAS PLUS

Boka SAS Plus och njut av en extra bekväm resa. Det börjar med att du själv får välja sittplats, i främre delen av kabinen, redan vid bokning. På flygplatsen kan du utnyttja tiden på bästa sätt med tillgång till Fast Track, lounge och prioriterad ombordstigning. Väl ombord får du njuta av WiFi, måltid/snacks och dryck – utan avgift. På flygningar inom Skandinavien, Finland och Europa är sittkomforten densamma som i SAS Go, men på flygningar till och från USA, Tokyo samt Hongkong är sätet bredare och det finns extra benutrymme. Mycket mer komfort på din resa helt enkelt. Är du medlem i SAS EuroBonus, tjänar du dessutom fler poäng.

LÄS MER
VÄLJ SÄTE HOS VÅRA PARTNERS

VÄLJ SÄTE HOS VÅRA PARTNERS

Nu kan du välja sittplats ombord för hela din resa – även hos våra partnerbolag – direkt i vårt bokningsflöde på sas.se. Detta gäller i alla klasser där vår partner tillåter platsbokning utan extra kostnad. Smidigt eller hur!


DESIGNPRIS FÖR VÅRT NYA YTTRE

DESIGNPRIS FÖR VÅRT NYA YTTRE

I september 2019 presenterade vi för första gången på 21 år, en uppdaterad design på SAS flygplansexteriör. Det nya utseendet är ett uttryck för framtidens SAS. Det är också en fortsättning och bekräftelse på en lång och stolt tradition av att främja skandinavisk design och kultur. Vi är mycket nöjda med resultatet – och det är vi inte ensamma om. Nyligen fick vi utmärkelsen “Best New Livery 2019” under Design Air Awards. I motiveringen står bland annat: ”En tidlös klassiker, som vi ser fram emot att se i skyn under många år framöver.” Vi är så stolta och tacksamma för det fina betyget.


TITTA IN I NYA A350

TITTA IN I NYA A350

28 januari gick premiärturen, Köpenhamn-Chicago, för SAS första helt nya långdistansplan av modellen Airbus A350. Hon heter Ingegerd Viking och är ett stort steg mot en modernare flygplansflotta, som låter dig utforska världen på ett mer hållbart sätt. Allt från säten och belysning till mat och färgval har designats för att göra din resa så bekväm som möjligt, minimera vikten ombord och minska koldioxidutsläpp.

Du som ännu inte haft möjlighet att uppleva Ingegerd Viking i verkligheten, kan nu göra det vid datorn, surfplattan eller i mobilen. Välkommen ombord på en virtuell rundtur.

TA EN RUNDTUR