SAS DK
service

EKSTRA TID I OSLO LUFTHAVN?

Fuldt udstyret fitnessrum, mulighed for massage, lysrum, et stort udvalg af mad og drikke, mødelokaler og meget mere. Nu har vi åbnet SAS Lounge i Oslo lufthavn – en lounge ud over det sædvanlige med fokus på vores passagerers behov.

Oslo er den første globale lufthavn med vores nye SAS Lounge, der åbnede med pomp og pragt den 13. septemper 2017. Med sine 900 kvadratmeter og over 300 siddepladser er loungen åben for alle passagerer, der rejser på SAS Plus og SAS Business samt EuroBonus Guld- og Diamantmedlemmer og Star Alliance Gold Members. Øvrige rejsende med SAS kan tilkøbe adgang til loungen ved online check-in, i automaten i lufthavnen eller i receptionen i loungen.

Vi forventer omkring 1.000-1.500 besøgende i loungen hver dag og hele 500.000 årlige gæster. Vi håber også, at du har lyst til at kigge forbi. Loungen ligger lige efter sikkerhedskontrollen, og åbningstiderne følger SAS' afgangstider.

I vores nye SAS Lounge kan du:

Træne i fitnessrummet
Vores fitnessrum drives i samarbejde med SATS og har alt, hvad du skal bruge til en god workout: Løbebånd, crosstrainer, håndvægte, kettlebells og meget mere. Der er selvfølgelig også bad, garderobe, toiletter samt mulighed for at låne håndklæder.

Få ny energi
Boost dit energiniveau i vores helt eget lysrum udviklet af Philips. Her er plads til seks personer, og rummet giver de bedste arbejdsmuligheder. Du kan også booke en skøn massage hos vores partner Soleus i SAS App'en.

Forkæl dig selv
I vores køkken finder du et bredt udvalg af mad og drikke, inkl. øl og vin. Slap af med en god kop kaffe brygget af vores egen barista i rolige og sofistikerede omgivelser indrettet i skandinavisk stil.

Test den nyeste teknologi
I samarbejde med HP har vi udviklet et særligt område, hvor du kan prøve kræfter med den nyeste teknologi. Lige nu har vi fokus på Virtual Reality og et særligt spil tilpasset lufthavnen, men vores teknologi-hub er et levende område, som løbende bliver opdateret med ny teknologi.

Læs merefasttrack

NYHED! SAS SATSER PÅ AARHUS LUFTHAVN

Vi har taget et stort skridt for at give vores passagerer fra Aarhus et større udvalg af rejser – med nye direkte forbindelser til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split.

Fremtiden for Aarhus lufthavn byder derfor på flere ruter, afgange og passagerer. Et nyt samarbejde og en solid investering betyder, at lufthavnen får 3.000 nye afgange, flere end 300.000 nye sæder til salg og omkring 200.000 nye passagerer i lufthavnen – bare i det første år.

– ”Vi ser et stort potentiale, og derfor styrker vi indenrigstrafikken med flere afgange mellem Aarhus og København, hvorfra man kan komme videre ud i verden. Herudover indsætter vi også flere direkte fly fra Aarhus til forskellige feriedestinationer," siger Lars Sandahl Sørensen.

I alt bliver der seks destinationer at vælge imellem: Oslo, Stockholm, München, Mallorca, Split og Malaga.

Book<
eurobonus

VIGTIGT FOR REJSENDE TIL USA

De amerikanske myndigheder har indført nye regler om øget sikkerhedskontrol på flyvninger til USA. Hvis du skal rejse til USA, er det derfor vigtigt at ankomme til lufthavnen i god tid, da det kan tage lidt længere tid at checke ind og komme igennem sikkerhedskontrollen.

De nye regler gælder fra og med 26. oktober for alle USA-flyvninger i alle lande – også for rejsende der mellemlander. Det er U.S. Transportation Security Administration (TSA), der står bag beslutningen om øget sikkerhedskontrol.
eurobonus

VI LUKKER SAS CITY LOUNGES

I løbet af de seneste år har vi investeret stort i vores SAS Lounges, blandt andet i Oslo og New York – og senest også i Paris og Chicago. Vi fortsætter med at udvikle vores lounges og Fast Track i de lufthavne, hvor vi har flest passagerer. Derfor afslutter vi den 31. oktober pilotprojektet med SAS City Lounges, som startede i 2016 i samarbejde med No18.