SAS DK
NU STARTER SOMMEREN!

NU STARTER SOMMEREN!

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde nye og spændende destinationer til vores rejsende. Fra marts udruller vi løbende vores sommerprogram, der indeholder flere nye ruter fra Skandinavien til vigtige forretningsdestinationer samt rejsemål med mulighed for masser af afslapning.
Fra København får vi nye direkte fly til Beirut, Toulon, Sarajevo, Lissabon og Genova, mens vi øger vores kapacitet til Zürich, Rom og Aarhus. Desuden opruster vi i Aarhus med nye direkte ruter til Oslo, Stockholm, München, Mallorca, Nice og Split.


LÆS MERE

EN TØRRERE VASK GIVER RENERE FLY

SKAL DU HAVE GOLFUDSTYRET MED?

Fra og med 1. maj 2018 gælder der nye regler for specialbagage. Cykler, ski, golfudstyr og andre bagagetyper inden for specialkategorien skal forhåndsregistreres sammen med bookingen via en formular på sas.dk, så vi kan sikre, at der er tilstrækkelig plads ombord. Hvis din bagage, inklusive specialbagage, er inden for den tilladte vægt og størrelse for din billet (og/eller de fordele, der indgår i dit EuroBonus-medlemskab), skal du ikke betale ekstra for disse bagagetyper. Overskrider din bagage den tilladte vægt og størrelse, vil der være et gebyr for ekstra bagage.

Når du rejser på SAS Go, kan du indchecke ét stykke bagage, der vejer maks. 23 kg. På SAS Plus kan du indchecke to stykker bagage á 23 kg, mens du på SAS Business kan medbringe to stykker bagage á 32 kg. Hvis du er EuroBonus Sølv- Guld- eller Diamantmedlem, kan du tage yderligere en eller to tasker med.


LÆS MERE

MÆNGDERABAT PÅ INDENRIGSREJSER

MÆNGDERABAT PÅ INDENRIGSREJSER

Rejser du eller dine kollegaer ofte mellem København og Aalborg, Aarhus eller Billund? Med et Travel Pass klippekort kan I rejse på SAS Plus til en ekstra god pris. Lige nu fra den 22.–29. marts kan I nemlig få et klippekort med 40 klip til kun 750 kr. pr. klip.


KØB TRAVEL PASS

ALT, DU HAR BRUG FOR AT TAGE MED

FÅ EN GOD START PÅ DAGEN

Hver dag serverer vi mindst 6.000 morgenmåltider ombord på vores flyvninger indenrigs og i Europa. På SAS Plus er morgenmad inkluderet i din billet. Hvis du rejser på SAS Go, kan du forudbestille eller købe morgenmad ombord, hvis flyvningen er længere end 60 minutter.
Vi bruger kun sæsonens friske og lokale råvarer til alt fra vores økologiske surdejsbrød serveret med økologisk smør fra Öllinge gård i Danmark til vores håndlavede granola fra et svensk bageri, udvalget af skandinaviske oste og fem slags marmelade fra Morten Heiberg i Danmark. Alt sammen i tråd med vores nye mad- og drikkekoncept "New Nordic by SAS", som vi lancerede i 2017 efter at have lyttet til ønsker fra vores rejsende.SÅDAN BOOKER DU FAVORITSÆDET

SNART ÅBNER NYE RUTER FRA AARHUS

Nu åbner vi snart sommerens nye direkte ruter fra Aarhus. Den 24. marts flyver vi for første gang til Malaga, Palma de Mallorca og Nice, og det betyder, at du nu kan flyve til otte destinationer i Skandinavien og Europa fra Aarhus – og med en kort mellemlanding har du adgang til hele SAS' netværk med over 90 rejsemål over hele verden. Fra den 9. april kan du også flyve direkte til Stockholm, München og Oslo fra Aarhus. Vi har 11 ugentlige afgange til Oslo, hvorfra der er gode forbindelser til hele Norge.