SAS DK
TRAVELERS THINK PLUS

TRAVELERS THINK PLUS

Dobbeltbookinger kan ske, og ligegyldigt hvor meget man gerne vil være to steder på én gang, kan det bare ikke lade sig gøre. SAS Plus er til dig, der ofte har brug for hurtigt at kunne afbestille og ombooke billetten. Det er helt gratis, og afbestiller du rejsen, får du altid alle pengene retur. Med SAS Plus kan du også indchecke et ekstra stykke bagage, hvis du f.eks. har brug for at tage bøger eller noget andet tungt med. Du kommer også hurtigere gennem sikkerhedskontrollen med Fast Track, og du har adgang til vores SAS lounges med fri WiFi, drikkevarer og snacks. Vel ombord får du serveret noget at spise og drikke. Kort sagt er SAS Plus friheden til at kunne rejse, præcis som du vil.EN TØRRERE VASK GIVER RENERE FLY

EN TØRRERE VASK GIVER RENERE FLY

Der er vandmangel flere steder i verden, så jo mere vand vi kan spare, jo bedre. Derfor erstattede vi i 2017 den traditionelle vaskemetode med vand og sæbe med en såkaldt drywash, hvor vi reducerer vandforbruget med hele 98%. Til en Airbus 320, hvor vi tidligere brugte 2.500 liter vand per vask, kan vi nu nøjes med 60-80 liter. Og der er endnu flere fordele. Ifølge Per Jespersen, SAS Product Manager i København, behøver flyene nu også kun at blive vasket halvt så ofte.


SAS Sustainability Report

HIMMELSK SMAG

HIMMELSK SMAG

I februar 2018 lancerede vi en ny menu ombord på SAS Business på flyvninger til USA og Asien. På afgange fra Skandinavien serverer vi blandt andet Kalix løjerogn og norsk rensdyrpølse til forret. Resten af menuen byder på alt fra norsk fjordlaks til svensk lam og dansk kalv serveret med lokale grøntsager. Vi har altid et vegetarisk alternativ og et særligt måltid til børnene. Velbekomme!
ALT, DU HAR BRUG FOR AT TAGE MED

ALT, DU HAR BRUG FOR AT TAGE MED

Når du rejser på SAS Go, SAS Plus eller SAS Business, kan du gratis indchecke ét eller flere stykker bagage. Antallet af tasker og hvor meget de må veje afhænger af din billettype og EuroBonus-niveau. Har du brug for ekstra bagage, sparer du op til 50% ved at bestille og betale på flysas.com, via dit rejsebureau eller når du checker ind online. Du kan selvfølgelig også bestille ekstra bagage i lufthavnen, men så er prisen højere.LÆS MERE OM EKSTRA BAGAGE


SÅDAN BOOKER DU FAVORITSÆDET

SÅDAN BOOKER DU FAVORITSÆDET

På SAS Go kan du gratis vælge din siddeplads op til 22 timer før afgang. Og fra den 1. marts bliver det muligt at booke alle sæder på ruterne København-Shanghai og Stockholm-Hongkong. Prisen afhænger af, om sædet er en vindues-, midter- eller gangplads samt om der er ekstra benplads.
ÆNDRING AF BAGAGEFORDELE

ÆNDRING AF BAGAGEFORDELE

På SAS Go Light koster det ekstra for passagerer at medbringe eventuelt indchecket bagage. Samme regler gælder nu også for SAS EuroBonus Sølv-, Guld- og Diamant-medlemmer, der rejser på SAS Go Light. De nye regler for bagage gælder fra den 7. maj 2018.
TAG AIRBUSSEN TIL BOSTON

TAG AIRBUSSEN TIL BOSTON

Iværksætterånden har altid været stærk i Boston. Byen blev grundlagt i 1630 af englænderne og har siden været en af USA's mest indflydelsesrige byer. Boston ligger i staten New England, hvor også de berømte universiteter Harvard og Yale ligger. New England-stilen er noget helt særligt. Især steder som Rhode Island, Provincetown, Cape Cod og Marthas Vinyard lever til fulde op til stilen, som du kender den fra talrige indretnings- og modereportager. Med SAS flyver du behageligt til Boston med vores Airbus A330 på 8 timer og 30 minutter, og vi har afgange hver mandag, torsdag, fredag og søndag. Boston Logan International Airport ligger blot 6 km fra Bostons centrum.