SAS DK
service

SAS Café Lounge i Bergen

Vi fortsætter med at forbedre vores loungetilbud. I midten af sommeren åbnede vi den nyrenoverede SAS lounge i Newark lufthavn i New York. Loungen på 440 kvm giver vores rejsende mulighed for at slappe af i eksklusive og rolige omgivelser inden rejsen. I loungen er der en helt ny serviceafdeling, hvor man kan få et bredt udbud af både varme og kolde retter. Der er også et separat arbejdsrum, flere stikkontakter og ladestationer, gratis WiFi og hjælp til check-in og ombookinger.

SAS Café Lounge i Bergen
Fra den 17. august kan vores rejsende prøve det nye koncept SAS Café Lounge i Bergen lufthavn, Flesland. Caféloungen er på ca. 100 kvm og ligger til venstre efter sikkerhedskontrollen i den nye terminal. Her kan rejsende koble op på gratis WiFi, få en kaffe eller snack, læse aviser og magasiner eller oplade mobil og computer.

Renovering af lounge i Chicago
Vi forbedrer også loungen i Chicago O'Hare International Airport. Renoveringen betyder, at der kommer flere siddepladser, og både caféen og receptionen får ny indretning. I forbindelse med renoveringen vil vi ikke kunne yde samme service som normalt, og dele af loungen vil være aflukket. Fra den 21.–29. september vil loungen være helt lukket. Hvis alt går som forventet, åbner vi den nye og forbedrede lounge igen i oktober 2017.

Læs mere om vores loungesfasttrack

2,8 MILLIONER REJSENDE

Vi har sat en rekord med 2,8 millioner rejsende i juli. Det er flere passagerer end nogensinde i en juli måned. Den positive trafikudvikling beviser, at der er blevet taget godt imod vores øgede antal af fritidsorienterede destinationer.
Total stigning: 6%

I juli steg den totale trafik med over 6%. Stigningen var størst på de europæiske ruter, hvor trafikken blev øget med over 15%. På de interkontinentale ruter har vi set en stigning på 6%, og indenrigsruterne er steget med næsten 2%.

Rickard Gustafson, Administrerende direktør og koncernchef:

– Det er med stor glæde, at vi oplever, at vores øgede antal rejser er blevet taget så godt imod, og at flere passagerer end tidligere har valgt SAS på både europæiske og interkontinentale rejser. Det beviser. at vores tilbud er både attraktivt og konkurrencedygtigt.
eurobonus

COMFORT IMAGINED BY TRAVELERS

Vores mål er at give vores rejsende en behagelig og positiv rejseoplevelse. Derfor har vi investeret i en opgradering af kabinerne på vores kortdistancefly. De nye kabiner får samme populære design som på vores langdistancefly og bliver indrettet med bedre sæder med ekstra bekvemme puder og USB-stik. Derudover bliver de nye kabiner udstyret med højhastigheds-WiFi, der får tiden ombord til at flyve. Vi håber og tror, at de nye kabiner vil give den samme kvalitetsoplevelse som på vores langdistanceflyvninger.

Steinar Viking, en Boeing 737-700 der har været på vingerne i over 10 år, har i sommer haft sin første tur med de nye kabiner. Dette er det første af i alt 66 fly, der får nye kabiner, og som alle forventes klar i 2019.

Læs mereeurobonus

ÆNDRINGER PÅ RUTEN KØBENHAVN – BOSTON

Til efteråret ændrer vi på vores afgange fra København til Boston.

Til at starte med udskifter vi fra den 29. oktober 2017 det nuværende fly Privatair BBJ med en A330 Classic. I den forbindelse reducerer vi antallet af afgange fra 5 til 3 ugentlige afgange mandag, torsdag og søndag. Fra den 2. marts udvider vi med en afgang om fredagen.

Boston byder på mange oplevelser, fra det historiske Freedom Trail til Harvard Square og Harvards kunstmuseum. For de sportsinteresserede er Fenway Park, også kendt som "America's most beloved ballpark", et must.
eurobonus

SAS' VINTERPROGRAM 2017/2018

I slutningen af oktober lancerer vi SAS' vinterprogram 2017/2018 med nye ruter og flere afgange til populære destinationer. Vi åbner blandt andet nye direkte ruter fra København til varme Fuerteventura og Tenerife.

Den første afgang til Fuerteventura er den 14. oktober og herefter hver lørdag resten af sæsonen. Til Tenerife er der afgang hver søndag med start fra den 29. oktober. De Kanariske Øer har både betagende natur, smukke strande samt gode muligheder for golf og windsurfing – og så er du garanteret plusgrader hele vinteren.

En anden nyhed i vinterprogrammet er vores direkte rute fra København til Tromsø. Den øgede turisme i Norge er en af grundene til, at vi øger frekvensen af trafik til Nordnorge, hvor man i Tromsø kan forvente sig en storslået naturoplevelse.

Ud over flere destinationer arbejder vi på at gøre vores tilbud endnu bedre på andre områder også. Vi er f.eks. i gang med at opfriske indretningen af vores kabiner og opgradere dem med markedets hurtigste WiFi.

Book her