service

SAS VINDER FOR BEDSTE SERVICE – IGEN!

Det er med stolthed og glæde, at vi modtog prisen for Bedste Service i kategorien "Service i luften" til ServiceScore® gallafesten i slutningen af april. ServiceScore® uddeler hvert år en række priser til virksomheder, der scorer højest blandt svenske forbrugere med hensyn til service.

Hos SAS gør vi altid vores bedste for at leve op til vores passagerers forventninger. Og priser som denne giver os endnu mere lyst til at yde den bedste service.

SAS' globale salgschef Annelie Nässén glæder sig over prisen og ser den som et udtryk for, at passagererne sætter pris på SAS' gode service – før, under og efter rejsen. De øvrige nominerede i kategorien var BRA og Norwegian.

SAS har i år også vundet Travel Awards' priser for Bedste Flyselskab i Europa og Bedste Indenrigstransport.fasttrack

HURTIGERE CHECK-IN I MALMØ

Vi fortsætter med at gennemføre en række forbedringer for vores rejsende – denne gang ved at åbne en ny Fast Track i Malmø Lufthavn. Sammen med Stockholm og Gøteborg bliver Malmø den tredje lufthavn i Sverige med Fast Track gennem sikkerhedskontrollen.

Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og udviklingschef hos SAS, fortæller om, hvorfor Fast Track har en høj prioritet:

Med SAS Fast Track kan vores passagerer komme hurtigere igennem sikkerhedskontrollen, så vi mindsker tiden fra ankomst til afgang. Effektivitet betyder meget for vores hyppigt rejsende, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde Fast Track i Malmø Lufthavn også.

Det nye Fast Track ligger til højre for den almindelige sikkerhedskontrol og er tilgængelig for rejsende på SAS Plus og SAS Business samt for EuroBonus Diamant- og Guldmedlemmer.
eurobonus

SAS EUROBONUS 25 ÅR

For 25 år siden lancerede SAS et af Europas første loyalitetsprogrammer. Det fejrer vi med ekstra gode jubilæumstilbud i hele 2017.

Som SAS EuroBonus-medlem optjener du point på alt fra flybilletter, hotel og shopping af daglige indkøb – point du kan bruge på at booke rejser, handle hos vores partnere eller leje bil.

Det, der begyndte som en mindre klub for hyppigt rejsende, har i dag udviklet sig til et af verdens største loyalitetsprogrammer med næsten fem millioner medlemmer. Siden lanceringen den 27. april 1992 er SAS EuroBonus vokset eksplosivt, og udover nye medlemmer får vi også nye samarbejdspartnere. I fremtiden vil vi udvikle endnu flere medlemsfordele som f.eks. livslang loyalitet og kundeservice.

Vi fejrer SAS EuroBonus' 25-års jubilæum i hele 2017 med tilbud, kampagner og ekstra gode point hos vores partnere.