SAS PLUS BETYDER STØRRE FRIHED OG BEHAGELIGERE REJSER

Når man har verden som sin arbejdsplads, kan rejseplanerne hurtigt ændre sig – og nogle gange i sidste øjeblik. Med SAS Plus er det intet problem. Billetten kan ændres et ubegrænset antal gange inden for samme klasse. Helt gratis. Og rejsen refunderes fuldt ud, hvis I vælger ikke at tage af sted alligevel.

På selve turen kan I se frem til endnu flere fordele. Du og dine kolleger kan få mest muligt ud af tiden i lufthavnen med adgang til Fast Track Security – den hurtigste vej gennem sikkerhedskontrollen – og faciliteterne i vores behagelige lounges. Ombord på flyet byder vi på et let måltid og noget at drikke. Du sidder behageligt forrest i flyet på en plads, du selv har valgt allerede ved bookning. Der indgår også ét ekstra styk bagage, hvis du skal have noget tungt med fra kontoret, et par ekstra sko (eller to) eller træningstøjet. Alt sammen for at du og dine kolleger kan få mest muligt ud af jeres rejse – og jeres arbejde.

Læs mere og book på sas.dk
NYHED! ENDNU EN CITY LOUNGE

Det er ikke altid let at arbejde på farten. Du forsøger måske at have et kundemøde på en café, hvor bordene står lige tæt nok. Eller du er halvvejs inde i dit telefonmøde, når hotellets lobby viser sig at være lidt livligere, end du havde forestillet dig... Det er her, SAS City Lounges kan hjælpe dig.

I SAS City Lounges kan du, der rejser allermest med os, afholde møder i fred og ro, slappe af med en kop kaffe, gå på nettet og arbejde, læse eller bare vente på din taxa til lufthavnen. Vores Diamant-medlemmer har tidligere haft adgang til vores SAS City Lounge på Stureplan 18 i Stockholm. Nu åbner vi en ny SAS City Lounge sammen med No. 18 på Stockholms Centralstation, hvor du, som er Guld- eller Diamant-medlem i SAS EuroBonus, plus en gæst, er velkommen 24 timer før/efter flyrejsen med SAS.

Læs mere
MERE BIOBRÆNDSEL I TANKEN

For et år siden begyndte vi som det første skandinaviske flyselskab at tanke biobrændsel i Oslo lufthavn. Vi er meget stolte over, at vi nu også tanker biobrændsel via Swedavias logistikkæde i Arlanda lufthavn. Den 3. januar tankede vi for første gang vores nye Airbus A320neo, der udslipper 15% mindre CO2 sammenlignet med andre fly af samme størrelse. Det er utroligt vigtigt for os at satse på biobrændsel, da det er en effektiv måde, hvorpå vi kan reducere flyets klimapåvirkning.

Biobrændsel produceres i dag i mindre mængder og er dyrere end fossilt flybrændstof, men i takt med at udbud og efterspørgsel øges, forventes priserne at falde. Derfor har vi hos SAS aktivt besluttet at købe biobrændsel for at bidrage til efterspørgslen, der er nødvendig for at stimulere produktionen og leverancen.
SIKKERHED I VERDENSKLASSE

Sikkerhed er førsteprioritet hos SAS, og sådan har det været i 70 år. Nu kan vi se, sort på hvidt, at det giver resultater. SAS er nemlig, sammen med flere andre flyselskaber i Star Alliance, kommet med på listen over verdens 20 sikreste flyselskaber fra AirlineRatings.com. Undersøgelsen, der omfatter hundredevis af flyselskaber, er den største vedrørende sikkerhed. Der er kun fem europæiske selskaber på listen, og SAS er ét af dem.
NY REKORD FOR SAS

I december 2016 fløj 2,1 millioner passagerer med os i SAS. Det er flere end i nogen anden december måned i SAS' historie – og 200.000 flere end i december 2015. Og i hele 2016 har vi haft fornøjelsen af at flyve med i alt 29,4 millioner passagerer. Stigningen var størst på vores flyvinger til USA, hvor vi har lanceret flere nye ruter til blandt andet Boston, Los Angeles og Miami. Vi er glade for, at så mange vælger at flyve med SAS, og at vores udvidede tilbud på interkontinentale ruter og sommerferiedestinationer er blevet taget så positivt imod.