NU FLYVER VI TIL FÆRØERNE

På grund af sin storslåede natur og moderne kultur har Færøerne længe været et af de mest interessante rejsemål i Norden. Derfor åbner vi til foråret en helt ny rute mellem København og Færøerne. Turen derop tager omkring 2 timer, og fra den 26. marts vil der være daglige afgange mellem Kastrup og Færøernes eneste lufthavn i Vagar. På ruten flyver Airbus A319 og A320 med plads til henholdsvis 141 og 168 passagerer.

For beboerne på Færøerne vil de daglige flyvninger gøre det lettere at tage af sted på både forretningsrejse og private ture. Og for dem, der gerne vil besøge Færøerne, uanset om det er ferie eller forretning, vil besøget uden tvivl gøre indtryk. Ø-gruppen er blevet hyldet verden over og er blandt andet blevet udnævnt som et af verdens mest fascinerende steder. Den færøske mode, der er kendt verden over for sit cool hjemmestrik, er også med til at lokke mange til Færøerne.

Læs mere på sas.dk
DIGITAL LÆSNING I VORES LOUNGES

Vi satser på det digitale og giver nu alle, der har adgang til SAS Lounges, mulighed for at downloade digitale aviser, bøger, magasiner og podcasts til at tage med ombord.

Vi ønsker at gøre det nemt for vores passagerer at holde sig opdateret på nyheder og blive underholdt på rejsen. Derfor har vi valgt en digital platform, hvor det er muligt at downloade et stort udvalg af aviser, magasiner, bøger og podcasts på mobilen via SAS app'en.

Her findes blandt andet svenske, norske og danske aften- og dagblade samt internationale tidsskrifter som The New York Times International Edition og Global Times. Derudover er der et udvalg af bøger som Become the leader you are, Creative Problem Solving og Successful Time Management. Der er tilmed Soduko til dem, der kan gerne vil koble af på rejsen.
NYT AIR OPERATION CENTER I IRLAND

For at optimere forretningen og få andel i det voksende fritidsmarked har vi besluttet at tage et yderligere skridt hen imod at mindske prisforskellen ned til vores nyetablerede konkurrenter. Derfor har vi besluttet at oprette et Air Operation Certificate (AOC) i Irland med operative baser i London og Spanien. Vores ambition er, at baserne er i drift fra vinteren 2017/2018 med et mindre antal afgange som et supplement til SAS' nuværende operationer.

Flyene, der får base i London og Spanien, vil naturligvis leve op til samme standarder med hensyn til sikkerhed og udseende som hos SAS' øvrige selskaber. Der vil være mindre udgifter i forbindelse med opstart, men i takt med at selskabet vokser og bliver mere etableret, forventes det, at det økonomiske overskud øges.
DEN HURTIGSTE VEJ TIL GATEN ER MED FAST TRACK

Tag den hurtige vej gennem sikkerhedskontrollen med SAS Fast Track og få mere tid til shopping eller afslapning i vores lounges.

SAS Fast Track er en separat kø, der giver en hurtigere vej gennem sikkerhedskontrollen. Ligesom i den normale sikkerhedskontrol skal du vise et gyldigt boardingkort, men forskellen er, at Fast Track er meget hurtigere.

Fast Track er tilgængelig for dig, der rejser på SAS Business eller SAS Plus. EuroBonus guld- eller diamantmedlemmer (der rejser med SAS, Widerøe eller et andet Star Alliance-selskab) kan også bruge Fast Track, og som EuroBonus guld- eller diamantmedlem kan du tage en gæst med.

Læs mere