TIL HELE KINA VIA HONGKONG

Vidste du, at SAS flyver direkte fra Stockholm til Hongkong 5 dage om ugen? Mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Turen tager cirka 10 timer og 20 minutter, og fra Hongkong åbner hele Kina sig via vores partnere Shenzhen Airlines, Air China, Shanghai Airlines og China Eastern Airlines. I alt kan du komme videre til 37 destinationer, heriblandt Chengdu, Chongqing, Haikou, Hangzhou, Harbin, Nanjing, Qingdao, Shenzhen, Wuhan og Xian – for blot at nævne 10.
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Mange tak for det gode samarbejde i 2016! Det har været et begivenhedsrigt år, hvor vi blandt andet har fejret SAS' 70-års jubilæum og lanceret fire nye ruter fra Skandinavien til USA. Vi har også sendt de første to af de i alt 30 nye bekvemme og miljøvenlige Airbus A320neo af sted på deres jomfrutur, og de flyver nu i Europa. Vi håber, at du har haft en behagelig rejse med os, og at du har lyst til at rejse med os igen til næste år. Vi glæder os allerede! SAS EuroBonus fylder 25 år, vi går i gang med at opgradere alle vores kabiner, og så kommer vi til at tilbyde højhastigheds-WiFi ombord på vores fly i Europa.
VORES NYE SITE ER LIVE

Vores nye site er blevet lidt mere moderne og personligt – og lidt smartere. Det er optimeret til touch-brug og fungerer ligeså godt på computere som på smartphones og tablets. Nu er sitet live på sas.dk, hvor du kan booke rejser, checke ind eller købe tillægsprodukter – mere enkelt end nogensinde før. Og det er bare begyndelsen, da vi løbende vil tilføje nye funktioner. Designet har et skandinavisk udtryk med blå nuancer, der komplementerer SAS' velkendte farveskala.
VI FORBEDRER VORES POPULÆRE FAST TRACK & LOUNGER

Vi forsøger hele tiden at forbedre oplevelsen ombord og på jorden. I vores stræben på at tage vare på din og dine kollegers tid har vi i de seneste år investeret i nye digitale løsninger, nye kabiner og højhastigheds-WiFi ombord. Vi har opgraderet vores lounger, åbnet SAS City Lounge og Café Lounger samt udvidet vores Fast Track-tilbud i flere lufthavne. Næste skridt er at afslutte samarbejdet med de lounger og nogle af de Fast Track, der drives af en tredjepart. I stedet vil vi forbedre vores egne tilbud i de lufthavne, hvor flest passagerer har glæde af dem, eksempelvis i Paris, Chicago, New York samt Oslo og indenrigsterminalen i Stockholm.