service

NYT MADKONCEPT: NEW NORDIC BY SAS

Nu lancerer vi "New Nordic by SAS" – et madkoncept inspirereret af den nordiske madfilosofi, hvor lokal oprindelse og sæsonens råvarer er i fokus.

Fra den 28. maj kan vores passagerer ombord på SAS' indenrigsflyvninger samt flyvninger i Skandinavien og Europa se frem til helt nye smagsoplevelser med friske, lokale råvarer. Måltiderne er anrettet enkelt og praktisk, så de passer til livet ombord. Det nye design er inspireret af take away-kulturen, hvor maden kommer i forpakkede bokse, så du kan arbejde, læse eller se en film, samtidig med at du spiser.

I det nye koncept har vi naturligvis også lagt vægt på, at maden skal være af høj kvalitet. Der er blandt andet norsk fjordlaks, svensk lam og dansk kalv med lokalt dyrkede grøntsager og rodfrugter fra Skags gård på menuen, og til hovedmåltidet serveres også et tilbehør i form af en mættende muffin.

De nye mad- og drikkevarer findes nu ombord på skandinaviske og europæiske flyvninger og indgår i prisen på SAS Plus – og kan tilkøbes på SAS Go.

Læs merefasttrack

SAS ER DE FORRETNINGSREJSENDES FORETRUKNE VALG

Vi er meget stolte af at have vundet priserne som "Bedste Indenrigstransport" og "Bedste Udenlandske Flyselskab". Det betyder, at vi endnu en gang er det foretrukne valg blandt forretningsrejsende ved Business Travel Awards.

Hos SAS stræber vi altid efter at gøre livet lettere for dem, der ofte rejser med os – før, under og efter rejsen. Vi ved, at den tid, I bruger sammen med os, er værdifuld. Derfor investerer vi blandt andet i nye lounges, kabiner, WiFi og forbedrede fly. Vores nye mad- og drikkekoncept er naturligvis også udviklet for at gøre rejsen endnu bedre for vores passagerer.

Når vi vinder priser som disse, er det et tegn på, at vi er på rette spor, og det motiverer os til at gøre det endnu bedre. Tak til alle vores svenske forretningsrejsende, travel managers og indkøbere af rejsetjenester, som stemte på os. Vi er meget taknemmelige og stolte. Nu fortsætter vi målrettet arbejdet med at udvikle vores tilbud til jer, der rejser ofte.

Nominerede i "Indenrigstransport": SAS, MTR, Norwegian
Nominerede i "Udenlandske Flyselskab": SAS, Emirates, Thai Airways
eurobonus

SAS CITY LOUNGE: OASER I STORBYEN

Rejser eller pendler du meget med arbejdet? Besøg en af vores oaser midt i storbyen, hvor der er arbejdsro, mødelokaler og plads til eftertanke. Vi byder dig hjerteligt velkommen i SAS City Lounges på Birger Jarlsgatan 18 og på Stockholms centralstation.

I SAS City Lounge på Birger Jarlsgatan 18 er du som Diamantmedlem altid velkommen, og kommer du 24 timer før eller efter din rejse, kan du tage en gæst med. Her er WiFi, og du kan få en kop kaffe eller the, mens du arbejder eller slapper af i et roligt miljø. Vil du gerne bevæge dig lidt, kan du bestille en tid med en personlig træner fra No18.


På Stockholms centralstation ligger SAS City Lounge på første sal gennem hovedindgangen. Der er adgang for Guld- og Diamantmedlemmer, og 24 timer før og efter rejsen er indgangen gratis. Her kan du naturligvis også arbejde, slappe af og få en forfriskning.


Begge lounges drives i samarbejde med No18 Office & Lounge.

Vi ved, at tid er en vigtig faktor for vores rejsende. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde to oaser i centrum af Stockholm til de passagerer, der rejser oftest med os. Loungerne åbnede i 2016 som endnu et initiativ til at forbedre vores tilbud til Skandinaviens rejsende.eurobonus

SAS VINTERPROGRAM 2017/2018

Nu kommer SAS' vinterprogram for sæsonen 2017/2018 med flere feriedestinationer, flere afgange og flere nye kabiner – plus markedets hurtigste WiFi.

Den store nyhed på vinterprogrammet er vores direkte rute til Miami, men der er også flere rejser til populære indenrigsdestinationer, mens vi stadig har fokus på Sydeuropa.

Fra slutningen af oktober vil vi blandt andet:
- Øge antallet af direkte ruter mellem Sverige og Europa med blandt
andet Eilat og Madeira som to helt nye rejsemål.
- Øge antallet af afgange fra Stockholm til Dublin, Las Palmas og Rom
- Øge antallet af afgange mellem Arlanda og Göteborg, Arlanda og Malmö samt Umeå og Göteborg
- Åbne en rute fra København til Tromsø
- Øge antallet af afgange fra Oslo til Dublin og Düsseldorf
- Øge antallet af afgange til Rom fra København.

Andre tilføjelser til vinterprogrammet er Oslo – Milano, der bliver en helårsrute. Også Oslo – Aalborg bliver en helårsrute med fem ugentlige afgange. Vi imødekommer også behovet hos vores finske rejsende med en rute fra Helsinki til Malaga.
eurobonus

STAR ALLIANCE 20 ÅR

Den 14. maj 1997 overraskede Air Canada, Lufthansa, THAI, United og Scandinavian Airlines hele flybranchen ved at slutte sig sammen som verdens første flyselskabsalliance.

20 år senere på samme dato er bestyrelsen (bestående af direktører fra 28 flyselskaber) vendt tilbage til Frankfurt for at fejre jubilæet og planlægge fremtiden.

Når Star Alliance træder ind i sit tredje årti, er det som et stærkt og bredt netværk på tværs af 191 lande og 1.300 destinationer. Udviklingen kommer i fremtiden til at dreje sig om digital teknik for at forbedre rejseoplevelsen.

Pedro Heilbron, adm. direktør for Copa Airlines og bestyrelsesformand i Star Alliance, forklarer:

– Adgangen til konstante nyhedsopdateringer uanset hvor man befinder sig, har for altid ændret de forventninger, vores rejsende har til os. De vil kunne styre rejsen på mobilen. Det betyder, at man skal have fuld adgang til information, der også skal kunne skræddersyes til den enkelte. Vores nye strategiske fokus drejer sig om at kunne tilbyde sådanne digitale services til vores rejsende.

Den nye IT-infrastruktur har allerede gjort det muligt for Star Alliance at forbedre pålideligheden omkring processerne ved indcheckning af flere fly samtidig samt sørge for, at bonuspoint bliver registreret hurtigt og korrekt.


eurobonus

DET FØRSTE OMBYGGEDE FLY ER I LUFTEN

Vi stræber altid efter at give vores passagerer den bedste rejseoplevelse. Derfor er vi glade for, at ombygningen af vores kortdistancefly betyder, at vores passagerer nu får samme rejseoplevelse som på vores langdistancefly.

Nu har det første opgraderede fly også været på sin jomfrurejse – det var Steinar Viking, en Boeing 737–700 som har været i tjeneste i 10 år. Efter ombygningen i Shannon i Irland fløj flyet den 12. juni fra Oslo til Stavanger.

Ved at opgradere vores kortdistancefly giver vi vores passagerer den samme designoplevelse som på vores langdistancefly. Ombygningen indebærer mere end blot at friske farverne op, og forhåbentlig vil passagererne lægge mærke til alle detaljerne i SAS' bløde, moderne og skandinaviske design, såsom typografien til SAS’ logo, sømmene på sæderne, strukturen i de naturlige tekstiler og den nye LED-belysning, der langsomt bliver stærkere og giver en mere behagelig og afslappet stemning. Samtlige 66 fly forventes klar i 2019.